Ons bedrijf

C3S B.V. is opgericht in 2014. Wij zijn een ISO 9001 en VCA* gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in brandbeveiliging van hotels, gezondheidszorg, industrie, onderwijs, retail, utiliteit en woningbouw. Wij richten ons op brandbeveiliging in binnen- en buitenland.

C3S brandveiligheidsinstallaties beperken of voorkomen schade door brand. Door industriële, maatschappelijke en economische ontwikkelingen in binnen- en buitenland neemt het risico op brand toe. En wordt een goede brandbeveiliging belangrijker.

C3S brengt het risico voor u in kaart en installeert de juiste brandbeveiliging. Met onze specialisatie in het ontwerpen, realiseren en beheren van brandveiligheidsinstallaties, spelen wij in op de hedendaagse ontwikkelingen. Dat geeft u zekerheid van een minimaal risico.

Specialisme

C3S staat voor innovatie. Om goed in te spelen op de toekomstige ontwikkelingen is het belangrijk innovatief en vooruitstrevend te zijn. Daarom hebben wij alle disciplines in huis. Ons team van (leidinggevende) monteurs, engineers, montageleiders, projectmanagers en werkvoorbereiders werken aan effectieve oplossingen. Doeltreffend en resultaatgericht.

Certificeringen